Горивата трябва да бъдат с доказан произход и по възможност да са известни марки, където качеството се контролира. Това каза в предаването „Дарик гараж" Васил Димитров-управител на сервиз и един от специалистите в кампанията „Аз обичам колата си”. Той обясни, че целта на кампанията е да се ограмотят повече потребители на автомобили към отношението и поддръжката на колата. Димитров посочи, че един от големите проблеми сред шофьорите е качеството на горивата. По думите му, това може да повреди двигателя. „Всеки познава добре автомобила си, звука му, двигателя му…когато усети някакво отклонение от нормалната му работа, трябва да реагира навреме. Така и ремонтът излиза по-евтино”, допълни той.

По време на предаването „Дарик гараж” трима слушатели спечелиха гориво на стойност от 20 лв., отговаряйки на традиционната седмична загадка на „Шел".

Това бяха някои от основните новини от последния брой на предаването „Дарик гараж". То се излъчва всяка неделя, трае един час и започва в 9.00 ч. сутринта. Водещият Петър Димитров предлага интересни съвети и раздава награди, осигурени от бензиностанции „Шел".