Иван Влъчков от екипа на Дамасцена Алба спечели Писта Стара Загора в серия Туринг. Състезанието бе 4-и кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. 

Влъчков караше с резервния си автомобил Хонда Сивик, но въпреки това потегли от полпозишън. На старта обаче по-добре от него потегли Димитър Кондев с Рено Клио, тъй като от неговата страна трасето бе по-чисто. 

Още във втората обиколка Влъчков си върна първата позиция и бързо се откъсна напред и до финала нямаше проблеми. Кондев пък получи технически проблем и отпадна. Заради счупен диференциал не завърши и председателят на АСК Стара Загора Илия Бояджиев с ВАЗ 2105.

Така в битката за 2-ото място останаха Стоян Апостолов с Хонда Сивик и Кольо Карастоянов (Хонда Сивик) от екипа на Дамасцена Алба. В края на състезанието гумите на Апостолов се износиха и в последната обиколка Кольо успя да го изпревари. 

В серия Спорт също участваха много пилоти на Дамасцена Алба. Александър Димитров с Хонда Сивик се класира 4-и, Любен Емануилов (Пежо 106) 6-и, а Динко Монев с Хонда Сивик 7-и.

"Конкуренцията беше много силна. Кондев ни взе старта и поведе, заяви Влъчков. – Получи се интересно състезание. Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба и на Стоян Стоянов, че успяха да подготвят отлично резервния ми автомобил за това състезание".