Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира от полпозишън в серия Туринг на Писта Енеос, първи кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Той се провежда на добре познатото трасе Дракон края Калояново. 

Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък записа най-добри времена и в двете тренировки днес. В първата той постигна 1:06.168 мин, а във втората свали цяла секунда и спря хронометрите на 1:05.142 мин.

Иван Влъчков

Конкуренцията в класа беше много сериозна. Второ време даде Стоил Неков с Хонда Сивик, който изостана само на 0.3 сек от Влъчков. Трети ще стартира Косьо Йорданов с Рено Меган, следван от Кольо Карастоянов също от екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък.

"След ремонта все едно карам нова кола, заяви Влъчков. - Поведението й е различно. Конкуренцията се засилва. Във втората тренировка рискувахме и излязохме по-рано на пистата, което се оказа добро решение."

Екипът на Влъчков благодари специално за помощта и подкрепата на Стоян Стоянов и на Николай Мончев. Без тях участието му в шампионата нямаше да бъде възможно.