Иван Влъчков (АСК Дамасцена-Казанлък) с Хонда Сивик записа победа в третия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг - Писта Стара Загора. Състезанието се проведе при слънчево и топло време, и при отлична организация.

Влъчков поведе от полпозишън, следван от Стоил Неков (Елена Тийм, Хонда Сивик), Косю Йорданов (GREEN FOX MOTORSPORT) с Рено Меган и Стоян Апостолов с Хонда Сивик. Йорданов изпревари Неков и излезе на 2-а позиция. Отпред Влъчков бе недостижим и спечели с 18 сек аванс. 

Така Иван си върна и първото място в генералното класиране, след като досегашният водач Кольо Карастоянов (Дамасцена-Казанлък, Хонда Сивик) не участва, като вчера се повреди двигателят му. Това бе 4-и пореден успех на това трасе след тези през 2016, 2017 и 2019 г.(през 2018 г. състезанието беше на Дракон).

"Получи се хубаво състезание с много пилоти. Трасето е технично и ми допада много. Благодаря на екипа ми, че оправиха бързо колата след проблемите в София, както и на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата", коментира след успеха Влъчков.