Григор Григоров стана шампион в първия сезон на Hyundai Racing Trophy. След провеждането на 6 състезания той събра най-много точки, след като успя да спечели 3 от надпреварите.

"Беше дълъг и тежък сезон. За мен беше важно не да спечеля едно състезание и битката, а войната в края на сезона. Разпределих силите си през целия сезон. Още на рали "Стари столици" станах шампион и днес карах спокойно, пробвахме различни варианти, и съм щастлив на този финал. Доказах, че на мен може да се разчита. Има какво още да уча и трябва да си взема поука за следващия сезон", заяви Григоров след финала на рали "Средна гора".

"Преди три месеца не ни познаваха, а сега феновете на автомобилния спорт остават до край, за да ни гледат нас, догодина трябва да бъдем двойно по-силни. Конкуренцията в шампионата е огромна, водим битка буквално за десетите, тъй като колите са еднакви", коментира Григор Григоров конкуренцията в шампионата.

"Най-ценната победа в шампионата ми е тази в Шумен, независимо, че всяка победа е сладка, в Шумен беше доста трудно, тъй като метеорологичните условия бяха доста тежки", заяви Григоров при въпрос коя победа му е най-ценна в шампионата.

Григоров успя да спечели рали "Твърдица-Елена", "Сливен" и "Стари столици".