На официална церемония, провела се на на 27 ноември  в София, DS 3 Crossback бе отличен с приза SUV до 4,40 м на 2019 г. в конкурса TEST THE BEST на AUTOBILD BULGARIA.

Наградата прие Станислав Панчев, мениджър развитие на София Франс Ауто, с думите: „Това е изключително признание за нас, в годината, в която София Франс Ауто стана ексклузивен вносител на марката DS Automobiles в България.“

През 2019 г. София Франс Ауто добави в портфолиото си DS Automobiles - премиум марката на PSA Group. Водена от авангардния дух и подкрепена от изключителното наследство на 1955 DS, марката DS Automobiles цели да привнесе френския лукс в автомобилната индрустрия. 

С изразителен стил и изключителни размери, наличен и в 100% електрическа версия, DS 3 CROSSBACK е едновременно градски автомобил и автомобил за дълги пътувания за всички, които търсят стилно, динамично и елегантно привличане. С този модел  DS Automobiles не само завладява нов сегмент, но и заявява позицията си на представител на френския “savoir-faire“ и технологичност в автомобилната индустрия. DS 3 CROSSBACK e автомобил, който разчупва кодовете със своя скулптуриран дизайн и високотехногично оборудване.