Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) има напълно обновен информационен сайт. Допълнително, адресът, на който той е достъпен в интернет, е променен за още по-голямо улеснение на: www.bfas.bg.

Модернизираната страница на БФАС в глобалната мрежа се появява в резултат на финализирането на проект, разработван през последните няколко месеца. Той е част от новата информационна политика на автомобилната федерация и стремежа да се осигури бърз и лесен достъп до всякакъв вид данни, отнасящи се до БФАС и нейните шампионати.

Новият сайт ще подсигурява голям диапазон от информация – новини, актуален спортен календар, таблици с резултати за всяко конкретно състезание. Ще бъде достъпен и специално подбран снимков и видео материал, включително архивен.

Прокламираният стремеж към прозрачност е застъпен в секция Документи. Там могат да бъдат намирани решения на Управителния съвет на БФАС, бюлетини, образци на формуляри, финансови отчети и още редица документи, свързани с извършваната от федерацията дейност.

Същевременно са налични и директни препратки към страницата на БФАС във Facebook, както и профилите в Twitter и Youtube.