Автомобилното събитие на годината – Международният автомобилен салон София 2019 ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център. Точно 75 фирми-изложители и 12 000 кв. м. изложбена площ ще представят най-доброто от автомобилната индустрия. 

Няма как като всяко голямо събитие да няма и нещо, което да е в плюс на зрителите дошли да видят премиерите и всички най-ново от света на автомобилите.

Организаторите и изложителите са подготвили атракции, забавления и награди за посетителите: 
- Повече от 150 автомобила за тест-драйв, организирани в 4 зони. 
- Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно състезание, управлявайки дистанционно задвижвани автомобили, базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. За победителите ще има специална награда – безплатен абонамент за платформата „Play Diema Xtra”.
- Посетителите на щанда на Shell ще могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси посредством симулатор на  пистата „Фиорано“ в Маранело, Италия. За най-бързите  ще има награди. 

Анкетна карта

- Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с нов автомобил. Изборът е между 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лева.

Анкетна Карта Б

Автомобилен салон София 2019
13 снимки

Нещо, което е много важно работното време за посетители е следното:

През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа, вместо както беше досега до 19:30 часа. 

Автомобилен салон София 2019
10 снимки

Билети 
Билетите за „Автомобилен салон София 2019” са в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави варианти за различни групи посетители и за различните дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лева, като след  17:00 часа e 8 лева. 

За деца между 8 и 16-годишна възраст, билетите съответно са 6 лева и 4 лева.  Билетите ще бъдат налични и по време на изложението, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Транспорт 
Всички посетители ще имат възможност да ползват буферния паркинг при метростанция „Интер Експо Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „МЕТРО”. Освен метрото, посетителите могат да ползват и автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.

Още информация можете да откриете на https://sofiamotorshow.bg/