Сергей Милинкович-Савич засипа със суперлативи своя сънародник Душан Влахович. 21-годишният футболист привлече интерес от страна на Ювентус, Тотнъм, Арсенал, Манчестър Сити и Атлетико Мадрид, след като отказа да подпише нов договор с “Ла Виола”.

Сега двамата имат отговорната задача да класират Сърбия за Световното първенство , като в последна квалификация гостуват в Португалия. Двата отбора са с равен брой точки.

"Добър? Той не е добър, той е изключителен. Виждате и статистиката му – тя го потвърждава, дори на тази възраст“, каза СМС.

 


„Мисля обаче, че той е от типа играчи, които все още се дразнят, когато не играят добре, така че определено ще става още по-добър тепърва и ще накара света да говори за него, това е нещо, което аз харесвам в него".

„И в тренировките, и в мачовете той никога не приема лекомислено пропуснатаите шансове, има голям глад за голове и победи. Харесва ми как той иска да се докаже, така че мисля, че той непременно ще стане един от най-добрите", заяви халфът на Лацио.

Фиорентина иска 80 милиона евро, за да продаде Влахович през януарския трансферен прозорец, въпреки че продажба през следващото лято е по-вероятна.

Настоящият му договор с клуба от „Артемио Франки“ е до юни 2023 година, а наскоро дори президентът на „виолетовите“ Роко Комисо заяви, че сръбският голаджия няма да преподпише и дните му във Флоренция са преброени.