Германия победи Северна Македония с 4:0 в Скопие в мач от Група J от световните квалификации по пътя към Мондиал 2022.

Двата тима изиграха равностойно първо полувреме, в което не успяха да си отбележат попадения. В края на първата част Тимо Вернер имаше възможност да открие резултата, но не успя да отбележи. Но след почивката Бундестимът се развихри и отбеляза четири попадения.

В 50-ата минута голеадата бе открита, след като Томас Мюлер намери Кай Хавертц, който с изстрел в долния десен ъгъл реализира.

Гостите продължиха да действат по-агресивно и в 70-ата минута удвоиха преднината си. Отново Томас Мюлер с великолепен пас намери Тимо Вернер, който реагира мигновено и с изстрел в левия ъгъл увеличи преднината на тима си.

Само три минути по-късно Германия направи резултата класически. Тимо Вернер пак бе на точното място и с изстрел в левия ъгъл реализира.

Седем минути преди последния съдийски сигнал Бундестимът оформи крайния резултат, след като Джамал Мусиала овладя отлични и с плътен изстрел в левия ъгъл реализира.

С победата си Германия запази аванса си на върха в групата, като увеличи активи си на 21 точки, докато Румъния е втора с осем по-малко, след като победи Армения с 1:0, а Исландия спечели с 4:0 домакинството си на Лихтенщайн.