Лионел Меси получи интересен застъпник в разразилия се диспут около хвърлената от звездата на Аржентина мексиканска фланелка.  Майк Тайсън се закани да се върне на ринга, за да защити капитана на Аржентина. След кадрите от случката в съблекалнята на Гаучосите мексиканския шампион в суперсредна категория Канело Алварес се закани да набие Меси, ако някъде се срещнат. „Да се моли на Бог, да не ме срещне“, обяви Канело след успеха на Аржентина с 2:0 над Мексико.

Железният Майк отдавна е фен на Аржентина и обяви, че е готов да излезе от пенсия, за да се изправи срещу Алварес, за да защити Меси.

„Някой на име Канело заплаши Лионел Меси. Ако посмее да го докосне, ще трябва да се завърна на ринга след много години“, написа Тайсън в социалните си мрежи.

Тайсън се изявява като фен на Аржентина от 2005 г. Тогава той се появи с фланелка на Гаучосите подписана от Меси. Не е ясно дали наистина харесва тима или просто искаше да дразни бразилците, след като бразилски журналист го съди за това, че му е счупил камерата. Железния влезе в съда с фланелка на Меси.