Младата звезда на Монако Килиан Мбапе отказал да премине в Реал Мадрид, когато бил на 14 години, разказва Mundo deportivo. Изданието припомня, че нападателят е карал проби в Кралския клуб преди няколко години по покана на настоящия треньор на тима Зинедин Зидан.

Мбапе очаровал хората на „Бернабеу“, като от клуба искали той да остане. Въпреки че е привърженик на „белия балет“ обаче, Мбапе отказал предложението. Той обявил, че все още не е готов да напусне Франция.

Байерн с голям интерес към новия Тиери Анри

По време на пробите в Реал младокът не скрил и пристрастията си към лидера на тима Кристиано Роналдо, който минава за един от любимите му футболисти. Той си направил снимка за спомен заедно с четирикратния носител на „Златната топка“ в клубната база.

Припомняме, че неотдавна отново се заговори за интерес от страна на Реал към Мбапе. В Испания пък се чудят дали сега, когато вече е на 18, Мбапе ще приеме евентуално предложение. През настоящия сезон в Лига високият 178 сантиметра нападател има 7 гола. Един път се е разписвал в турнира за Купата.