Бившият японски национал Кейсуке Хонда очевидно не счита футболната си кариера за приключила. Той избра доста интересен начин да демонстрира този факт, използвайки социалната мрежа „Туитър”, за да си намери нов отбор. 33-годишният играч се предложи съвсем недвусмислено на Манчестър Юнайтед и своя бивш тим Милан.

Хонда се отчете с 11 гола и 14 асистенции в 92 мача за „росонерите” в периода 2014-2017 година. С техния екип той завоюва и Суперкупата на Италия.

„Винаги съм искам да ви помагам. Обадете ми се, когато имате нужда от мен”, туитна азиатецът, след което отбеляза официалния акаунт на Милан. През миналата седмица той направи нещо подобно и по адрес на Манчестър Юнайтед. „Направете ми предложение. Аз не се нуждая от парите, но имам нужда да играя в страхотен отбор и със страхотни съотборници”, заяви той и тагна гранда от „Олд Трафорд”.

За последно плеймейкърът игра в австралийски Мелбърн Виктъри, който напусна в края на май. В момента Хонда се води генерален мениджър и селекционер за националния тим на Камбоджа.