Остават по-малко от 3 дни до края на трансферния пазар в Англия. Тазгодишният ранен "deadline" на пазара - в 19:00ч. британско време в четвъртък, може да предизвика някои горещи входящи сделки в тимовете от Висшата лига.

Ето някои от възможните трансфери в последната минута, които могат да бъдат осъществени на Острова:

Тоби Алдервейрелд (Тотнъм) - 29-годишният белгийски защитник в състава на Тотнъм е свързван силно с преминаване в 20-кратния шампион на Англия Манчестър Юнайтед. Той записа едва 15 двубоя за "топчиите" през миналата кампания заради чести контузии. Договорът на Алдервейрелд с Тотнъм е до края на настоящия сезон. Според спекулациите в английските медии исканата от Тотнъм сума е около 75 млн. паунда.

Джак Грийлиш (Астън Вила) – националът на Англия до 21 години е свързван най-вече с Тотнъм и Челси. Грийлиш блестя за Астън Вила по пътя на тима към плейофите в Чемпиъншип, където "виланите" бяха спрени от Фулъм. Отборът от Мидландс има финансови проблеми, а Грийлиш вече хвана окото на Тотнъм, който иска да го привлече за сумата от 20 млн. паунда. Мениджърът на Астън Вила обаче иска двойно повече.

Дани Ингс (Ливърпул) - дълбоката резерва в Ливърпул е свързан с други четири отбора във Висшата лига - Кристъл Палас, Саутхемптън, Лестър, Нюкасъл. Бившият английски национал прекара три мъчителни сезона на "Анфийлд", вкарвайки едва 1 гол през последната кампания. Исканата цена за Ингс е поне 20 млн. паунда.

Хари Магуайър (Лестър) – защитникът на Англия и Лестър събра погледите на големите риби след представянето си на Световното в Русия. "Лисиците" на два пъти отхвърлиха офертите на Манчестър Юнайтед през това лято. Тимът на Жозе Моуриньо е готов да плати 65 млн. паунда за бранителя, докато от Лестър са склонни да го продадат за поне 80 млн.

Антони Марсиал (Манчестър Юнайтед) - французинът не изживя приказката за своята страна в Русия при спечелването на Световната купа, а и не изглежда в никак добро отношения с мениджъра Моуриньо. Конфликтът между играч и треньор се породи след напускането на французина на лагера на тима в САЩ, заради новородената му рожба. В края на трансферния период Марсиал може да се озове далече от "Олд Трафорд" в някои измежду Тотнъм, Челси и Пари-Сент Жармен. Марсиал пристигна в Юнайтед именно в последните часове на пазара през лятото на 2015г., когато бе взет от Монако.

Симон Миньоле (Ливърпул) - опитният вратар остана резерва на Лорис Кариус през пролетта на миналия сезон, а с идването на бразилския страж Алисон на "Анфийлд" през тази година, второстепенната роля на Миньоле ще се запази. Бешикташ изглежда най-близо до подписа на вратаря, след като продаде на Фулъм своя титулярен вратар Фабри.

Аарън Рамзи (Арсенал) - уелският национал вече приключи 10-ия си сезон в Арсенал, успявайки да изиграе повече от 300 мача за тима. Новият бос на "топчиите" Унай Емери категоризира Рамзи като "важен играч", но градските съперници от Челси са готови да платят 35 млн. паунда за играча. Интерес към креативния халф има и от Ливърпул.

Уилиан (Челси) - бързоногото крило започна всеки един от петте мача на Бразилия до отпадането на четвъртфиналите на Световното първенство. Огромният интерес към него от Барселона, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид могат да го накарат да напусне сегашния си клуб Челси. Уилиан не игра при успеха на своя отбор над "червените дяволи" във ФА Къп. Бразилецът не взе участие в двубоя с Манчестър Сити за "Къмюнити Шийлд".

Уилфред Заха (Кристъл Палас) - силните игри на Заха през миналия сезон в Палас под ръководството на Рой Ходжсън насочиха погледите на Борусия Дормунд, Челси и Тотнъм към него. Не изключен трансфер на Заха в една от трите посоки.