Вратарят на Борнемут Асмир Бегович ще доиграе сезона редом до българския национал Симеон Славчев. 32-годишният босненец беше преотстъпен на азербайджанския шампион до края на кампанията.

Карабах със сигурност се нуждае от повече дълбочина в състава си, след като успя да си извоюва правото да участва в груповата фаза на Лига Европа. Бегович със сигурност може да донесе доста опит в редиците на азербайджанския тим, след като дълги години игра във Висшата лига.

Той премина от Челси в Борнемут през лятото на 2017 година. В първия си сезон при „черешките” той не пропусна нито един шампионатен двубой и допусна 61 попадения. През миналата кампания участията му като титуляр намаляха до 24 (с 47 допуснати гола).

Бегович се подвизава по английските терени от 2005 година насам, когато дебютира в Портсмут. През 2010 с трансфера в Стоук Сити той за първи път вкуси от Висшата лига. 

От началото на сезон 2019/2020 мениджърът на Борнемут Еди Хоу залага на 21-годишния страж Аарън Рамсдейл, който беше титуляр и в четирите шампионатни мача на "черешките" дотук.