Бившият футболист на Ливърпул Хесус Фернандес Саенс – Сусо може отново да заиграе във Висшата лига. Съвсем реален е вариантът испанският техничар да подпише с лондонския Тотнъм, пишат английските медии.

23-годишният футболист изкара няколко години на „Анфийлд“, където първо бе част от младежката академия, а после получи и шанс в първия тим, но без да постигне особени успехи. Така се стигна до раздялата през лятото на 2015 година.

Именно така той се озова на „Сан Сиро“, където нещата не потръгнаха гладко за него и последва наем в Дженоа. Там Сусо вече разкри качествата си, а откакто играе за „росонерите“ през този сезон, е основна фигура.

Британският вестник „Дейли Стар“ твърди, че бившият кадър на Кадис е сред основните мишени за мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино. Аржентинецът също така се е прицелил в канещия се да напусне Реал Мадрид Иско и плеймейкъра на Евертън Рос Баркли.

Сусо изглежда като най-достъпния от трите варианта, макар и да е твърд титуляр в селекцията на Винченцо Монтела. „Шпорите“ биха могли да получат помощ в това отношение, ако преговорите за продажбата на италианския гранд окончателно пропаднат. Тогава Милан ще е длъжен да се раздели с част от звездите си, за да закрепи финансите.