Ръководството на Уотфорд планира трансферна атака срещу Ливърпул, като пробва да привлече младия талант на „червените“ Джером Синклеър.

19-годишният нападател вкара своя дебютен гол за мърсисайдци при 2:2 срещу Екзитър в третия кръг на ФА Къп и с това прикова вниманието към себе си.

Още по-интригуващ вариант го прави и фактът, че през лятото договорът му с Ливърпул изтича и има голяма вероятност клубът да го изпусне като свободен агент. Причината е, че дотук преговорите за нов контракт удрят на камък.

Манчестър Сити също следи ситуацията около английския талант, ала според „Дейли Телеграф“ сега Уотфорд е големият фаворит, заради факта, че може да обещае по-бърза промоция на Синклеър в мъжкия тим.

В момента атакуващият вал на „стършелите“ в лицето на Трой Дийни и Одион Игало се справя повече от чудесно, като дотук тандемът е изработил 20 гола за тима на Кике Санчес Флорес. Испанският наставник обаче държи да помисли и за бъдещето.

През 2012 година Синклеър стана най-младият дебютант в историята на Ливърпул, когато игра срещу Уест Бромич за Купата на лигата на възраст 16 години и 6 дни.