Отборите на Уест Хем и Уулвърхемптън ще влязат в битка за подписа на офанзивния футболист на Вердер Бремен Милот Рашица през летния трансферен прозорец. 23-годишният босненски национал е един от малкото светли лъчове за "бременските музиканти" през този сезон, но надали ще остане на "Везерщадион" и през следващата кампания, особено ако Вердер изпадне от Бундеслигата. Това означава, че няколко отбора ще се опитат да привлекат Рашица през лятото.

Според немското издание Дер Шпигел сред претендентите за подписа на косоваря са Уест Хем и Уулвс, като двата тима следят внимателно ситуацията с Вердер, тъй като при изпадане клаузата за откупуване на футболиста ще падне от 38 на 19 милиона евро. Рашица, който често е сравняван с бившата звезда на Байерн Мюнхен Франк Рибери, е следен още от Ливърпул, Астън Вила и Саутхемптън според различни източници.

През този сезон Рашица има 10 гола и 5 асистенции в Бундеслигата за Вердер, а той е добре известен и на българските фенове, след като вкара единия от головете за победата на Косово над България с 3:2 на Националния стадион "Васил Левски" през юни 2019 година.