Босът на Торино Урбано Кайро направи култов коментар по въпроса дали ще опита да откупи вратаря Джо Харт от Манчестър Сити. В момента английският национал играе при „биковете“ като преотстъпен.

До сделката се стигна заради идването на Хосеп Гуардиола начело на „гражданите“. Испанецът веднага показа, че не смята да разчита на стража, макар 29-годишният Харт от 10 години да играе за тях. За да не губи игрова практика, английският национал замина да играе в Серия А, където се представя повече от прилично.

Тъй като все още няма яснота относно бъдещето му отвъд сезон 2016/2017, на Апенините се заговори, че Торино може и да пробва късмета си. „Ние се наслаждаваме на Джо и го гушкаме, но но знаем, че той не е наш футболист, а заплатата му е отвъд възможностите ни“, коментира Кайро.

„През юни ще решим какво да правим. Сега се целим в класиране за евротурнирите и го заявихме още в началото на сезона. Би ми се искало да се борехме за Шампионската лига, но трябва да балансираме бюджета си“, допълни Кайро.