Торино иска бърз отговор от Сити за Джо Харт

Джо Харт източник: Gulliver/Getty Images

Джо Харт източник: Gulliver/Getty Images

Вратарят Джо Харт има намерение да остане в Торино и през следващия сезон. Това разкри треньорът на „биковете“ Синиша Михайлович, който обаче разкри, че клубът няма финансите, за да осъществи трансфера.

Наемът на английския национал изтича в края на кампанията и той ще трябва да се върне в Манчестър Сити. За съжаление на торинци те не могат да си позволят нито да поемат пълната заплата на Харт, нито цената му от 15 милиона паунда.

„Харт би желал да остане в Торино“, коментира Михайлович преди двубоя срещу Кротоне от Серия А. „Ние сме наясно – както клубът, така и той – че няма как да го купим. В най-добрия случай ще опитаме да го вземем под наем за още една година. Всичко зависи от Манчестър Сити и от играча.“

„Искаме да разберем скоро как стоят нещата, защото ако имаме Харт за следващия сезон, е едно, но ако го нямаме, ще трябва да планираме по друг начин. Торино може да го вземе само под наем, така че Харт и Сити ще решат. Ние се нуждаем от бързо решение, за да планираме бъдещето си“, допълни Михайлович.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Манчестър Сити Джо Харт Торино

Трансфери