Севиля се очаква да бъде доста активен на трансферния пазар през януари и да направи сериозни постъпки по привличането на Антони Марсиал и Мемфис Депай от Манчестър Юнайтед. Спортният директор на испанския клуб Рамон Мончи вече е влязъл в контакт с агентите на двамата футболисти, които са желани от старши треньора Хорхе Сампаоли.

Агентът на Антони Марсиал потвърди новината за евентуалното преминаване на неговия клиент в Севиля. Филип Ламболи вече няколко пъти се е срещал с представители на носителя на Лига Европа. 21-годишният Марсиал не играе редовно през този сезон за Манчестър Юнайтед и за това е готов да смени обстановката. Севиля се класира във фазата на елиминациите на Шампионската лига и търси подсилване на състава.

„Севиля? Действително проучваме тази възможност. Все пак говорим за голям клуб. Севиля има добро класиране в Ла Лига, както и страхотен треньор. Засега обаче не мога да коментирам повече“, заяви Ламболи.

Антони Марсиал премина на „Олд Трафорд” през миналото лято от Монако за сумата от 36 милиона паунда. В дебютния си сезон с екипа на „червените дяволи” френският национал вкара 17 попадения, с което се превърна във водещия голмайстор на тима.

Севиля иска да привлече двамата футболисти под наем с опция да откупи техните права след края на сезона.