Наглед сигурния трансфер на Едер от Сампдория в Интер може и да не се окаже толкова безоблачен. За подобно нещо намекна вицепрезидентът на „нерадзурите“ Хавиер Санети.

По принцип се очаква утре всичко по сделката за 29-годишния нападател да бъде уточнено, макар самият футболист да направи противоречиво изказване пред свой приятел относно начина, по който се разделя с генуезци.

„Всичко е наред. Спортният ни директор Пиеро Аузилио още не ми се е обадил, така че предполагам работи по въпроса“, коментира Санети.

Аржентинецът също така коментира и други две имена – Евер Банега от Севиля и Есекиел Лавеци от Пари Сен Жермен, които също се свързват с Интер. „От уважение спрямо играчите, които в момента са в отбора, няма да говоря за Банега през януари. Нека да кажем, че той е играч, от когото се интересуваме за следващия сезон. Познавам го добре.“

„Трябва да завършим сезона добре и после ще мислим за предстоящия. Имам номера на Банега, също и този на Лавеци. Говорим си често с тях, но е твърде рано да говорим за следващата кампания“, допълни Санети.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS