Футболистът на Челси Мохамед Салах смята да се противопостави, ако клубът реши да го даде отново под наем във Фиорентина. Причината за това е, че от него се интересуват отбори като Ювентус, Рома, Интер и Атлетико Мадрид.

Египетският национал игра много силно в петте си месеца при „виолетовите“ във втората половина на миналия сезон, като отбеляза общо 9 гола в Серия А, Лига Европа и Купата на Италия.

Бившият ас на Базел навърши 23 години миналата седмица, а Фиорентина вече плати 1 милион, за да удължи наема му с цяла година. По силата на договорката между клубовете обаче Салах има право да наложи вето и да се завърне на „Стамфорд Бридж“.

Почти сигурно е, че африканецът няма да получи много шансове при „сините“, които купиха Хуан Куадрадо на неговата позиция. Това означава, че Салах по-скоро се цели в трансфер при друг тим, който е по-атрактивен от Фиорентина.

Предполага се, че цената му в момента е около 25 милиона евро. Тотнъм също проявява интерес към него, ала Челси със сигурност ще поиска от градския съперник далеч по-тлъста сума.