Ръководството на Рома е взело решение да продаде Миралем Пянич през лятото. Въпреки това все още не са обмисляни варианти за заместници на босненския плеймейкър.

„Джалоросите“ смятат, че могат да се справят с продажбата на само един от основните си играчи. Дотук дискусията беше дали това да бъде Пянич или Раджа Наинголан, а предвид по-високите оферти за балканеца явно той ще бъде на сергията.

Тоти се маха от Рома и Италия

Много усилено се говори, че Челси води в надпреварата за Пянич, като преговорите между клубовете вече текат. В момента футболистът се опитва да договори личните си условия с английския тим.

Дотук липсва информация към кои играчи са се насочили римляните в търсенето на заместник, макар и в медиите да изскачат различни имена. Спряга се полузащитникът на Зенит Санкт Петербург Аксел Витсел, който обаче не е същият тип футболист като Пянич.

Другото име е на играещия под наем в Емполи Пьотр Желински, който е собственост на Удинезе и струва около 15 милиона евро. Отдаденият под наем също в Емполи Леандро Паредес също е вариант, както и плеймейкърът на Сасуоло Франческо Манянели.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS