Ръководството на Реал вече планира трансферните си ходове през лятото, като смята да използва своята звезда Хамес Родригес като разменна монета за привличането на Еден Азар от Челси.

Британският таблоид „Сън“ развива подобна теза, като отправната точка за тези разсъждения са постоянните сигнали, че белгийският национал желае да си тръгне от „Стамфорд Бридж“. Най-решаващият играч за „сините“ при титлата на Англия от миналия сезон е направо неузнаваем през настоящата кампания и изобщо не се доближава до формата, която му донесе наградата за Играч на годината във Висшата лига.

Хамес Родригес от друга страна също се представя под очакванията в Реал, като медиите в Мадрид се занимават повече с нощния му живот, отколкото с изявите на терена. Много е вероятно двата клуба да решат, че имат взаимна изгода от подобна сделка, която би предложила на затормозените футболисти свежи предизвикателства.

По принцип 25-годишният Азар попада и в плановете на Пари Сен Жермен, който е готов да извади 100 милиона паунда за подписа му.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS