Бъдещето на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид изглежда все по-несигурно. Последната информация публикувана във вестник „AS“ твърди, че шефовете на „белия балет“ са дали разрешение на Кристиано Роналдо и на неговия агент Жорже Мендеш да разглеждат оферти от други отбори.

В Реал Мадрид не са готови да изпълнят финансовите претенции на Кристиано Роналдо, твърди „Marca“. Това е станало ясно след срещата между мениджъра Жорже Мендеш и генералния директор на „белия балет“ Хосе Анхел Санчес.

Двете страни не са склонни на компромиси, а ситуацията се повтаря от преди година.

В следващите дни се очаква да се проведе нова среща между Санчес и Мендеш.

Реал Мадрид иска да продаде Роналдо и с парите от неговия трансфер да привлече Неймар.

„Кралете“ са склонни да продадат Роналдо за сума от порядъка на 100 милиона евро, което е значително под освобождаващата клауза, която е записана в договора на португалеца с испанския гранд. Тя възлиза на 1 милиард евро.

От Реал Мадрид са готови да разгледат всяка една оферта за Роналдо и са информирали Мендеш за това свое намерение.

Според информацията на „AS“, Роналдо може да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед или Пари Сен Жермен, както и в Байерн Мюнхен. Това са трите клуба, които са заинтересувани от възможността да привлекат португалския национал, а също така разполагат с финансовата мощ, за да си осигурят неговите услуги.