Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи е решен на всичко, за да привлече Неймар на „Парк де Пренс“, твърди esporte.uol.com.br. Според информацията френския клуб е готов да предложи заплата от 40 милиона евро на 24-годишния футболист на Барселона.

Възнаграждението, което Ал-Хелайфи е приготвил за Неймар е повече от два пъти отгоре на парите, които взима най-скъпоплатеният в момента играч на ПСЖ Златан Ибрахимович.

Заплатата на шведа е 16,2 милиона евро.

Роналдиньо: Щом Неймар иска при Пеп, да отива в Сити

Дани Алвеш: Неймар се чуди дали да напусне Барса

За да се стигне до преминаване на на Неймар на "Парк де Пренс" обаче преди това ПСЖ трябва да плати 190 милиона евро на Барселона.

Изданието смята, че при всички положения каталунците са много по-склонни да продадат Неймар в ПСЖ, вместо да го изпуснат и той да отиде в Реал Мадрид.

Още повече, че Барселона може да вземе някой от играчите на Пари Сен Жермен като част от сделката. Каталунците не крият своето желание да привлекат Маркиньос и Марко Верати.

Неймар отърва зандана засега

Неймар има договор с Барселона до лятото на 2018 година, но вече започнаха преговорите за неговото подновяване, като каталунците се надяват да го задържат на „Камп Ноу“ поне до 2021 година. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS