Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини предпочете да замълчи относно вероятността неговият тим да се подсили с голаджията на Суонси Сити Вилфред Бони.

Чилиецът призна, че планира да прибави нов атакуващ футболист в състава си, ала отрече по какъвто и да е начин да потвърди, че става дума за котдивоарския национал, който в момента се готви за Купата на Африканските нации.

Интересното е, че наставникът на Суонси Гари Монк вече разкри, за течащите преговори, а предположенията относно цената на нападателя клонят към 30 милиона паунда.

„Не искам да говоря за слухове“, беше реакцията на Пелегрини по този въпрос. „Ние ще заменим Алваро Негредо, защото това беше решението, което взехме – да го продадем“, каза южноамериканецът.

„Казах, че ще преценим през декември дали ни е нужен нов нападател. Ние се нуждаем от такъв, така че ще намерим най-подходящия за нас“, допълни още специалистът.

Трансферът на Негредо във Валенсия ще стане постоянен през лятото, което ще остави „гражданите“ само с трима нападатели – Един Джеко, Стеван Йоветич и Алваро Негредо.