Милан и Айнтрахт Франкфурт сключиха бартерна сделка, по силата на която размениха своите нападатели Андре Силва и Анте Ребич. Португалецът пое към „Комерцбанк Арена”, докато хърватският национал ще играе като преотстъпен при „росонерите” в следващите 2 сезона.

Разбира се, целият процес не мина съвсем гладко. При медицинските прегледи на Силва лекарите в Айнтрахт откриха проблеми с ахилесовото сухожилие. По същата причина по-рано през лятото пропадна трансфера на португалеца в Монако.

Въпреки това франкфуртци не се отметнаха от сделката, като може би взеха под внимание факта, че Силва игра при победата на Милан с 1:0 над Бреша в събота.

Ребич определено изглежда по-универсалния от двамата играчи, тъй като може да играе както на върха на атаката, така и по двата фланга. Само преди месеци бившият играч на Фиорентина изглеждаше много близо до Интер, но този вариант отпадна предвид решението на „нерадзурите” да задържат Матео Политано.

Сделката все още не обявена от двата клуба, но медиите в Италия вече потвърдиха, че контрактът на навършващия скоро 26 години Ребич вече е бил депозиран пред Серия А.