Реал Мадрид е напълно отворен да се раздели с девет играчи от първия си тим през това лято, предават медиите в Испания. От „белия балет” се надяват, че ще си възвърнат някакви пари след разточителното трансферно лято 2019, закупувайки Еден Азар, Лука Йович, Едер Милитао и Ферлан Менди за повече от 300 милиона евро.

Матео Ковачич, Маркос Йоренте и Тео Ернандес напуснаха вече „Сантиаго Бернабеу”, докато наставникът Зинедин Зидан продължава да крои планове как да подобри още повече състава си.

Авторитетното испанско издание Marca пише, че „лос бланкос” са готови да продадат Хамес Родригес, Гарет Бейл, Борха Майорал, Хесус Вайехо, Брахим Диас, Дани Себайос, Иско, Лукас Васкес и Мариано Диас, за да се вземат пари от тези футболисти.

Докато твърденията за тези са за продан, то вратарите Кейлор Навас и Андрий Лунин се очаква да си заминат от Реал под наем.

„Белия балет” стартира с контролите този уикенд срещу Байерн Мюнхен, след което ще мери сили с Арсенал. Последните два мача за „лос меренгес” в Северна Америка са срещу Атлетико Мадрид и Тотнъм Хотспър.