Талантът на Бреша Сандро Тонали отрано в своята кариера бива товарен с огромни очаквания. Италианските медии през ден се редуват да пишат за бъдещето на обещаващия играч, който е сочен за „новия Андреа Пирло”. Трансферните слухове се превърнаха в ежедневие за 18-годишния футболист, а неговата майка побърза да заяви, че дори и да напусне родния си клуб, Тонали предпочита да остане в Италия.

Миналия месец нешлифования диамант получи огромно признание и от селекционера на Италия Роберто Манчини, който му даде шанс да запише официален дебют за мъжкия тим на „скуадра адзура”.

Около централния халф постоянно се навъртат престижни клубове като Милан, Наполи и Ювентус, а от чужбина най-често долитат информациите за интерес на Челси, където в момента мениджър е италианецът Маурицио Сари.

„Сандро винаги ни е давал да разберем, че той предпочита да остане в Италия”, заяви Мариярозария Кривелари. „Наполи? Това е въпрос, на който не мога да дам отговор, понеже не знам какво да кажа.”

„Дали Дженаро Гатузо му е бил идол? Той е футболист, към който Сандро наистина изпитваше симпатии като дете, помня, че толкова много му се възхищаваше, че направо се захласваше, когато го гледаше по телевизията”, допълни майката на таланта.

В момента легендарния бивш халф на Милан е треньор на "росонерите".