Отборът на Беневенто готви сериозна селекция. Новакът в Серия А, който е воден от Филипо Индзаги, иска да играе сериозна роля в следващото първенство. Тимът цели да се подсили с класни попълнения, а от италианския клуб определено гледат към добре познати имена в световния футбол. Шефовете на Беневенто водят преговори с двама изключително класни нападатели, които оставиха по някакъв начин своята следа във футбола.

Все по-упорито се говори, че бившият състезател на Ливърпул и Манчестър Сити Даниел Стъридж е близо до това да заиграе в Серия А. Другото име, което съвсем скоро може да се озове при Индзаги и компания е добре познатият бивш нападател на Саутхемптън Грациано Пеле.

Пеле в момента играе в Китай, но по последни информации президентът на Беневенто Оресте Вигорито е силно амбициран да привлече и двамата в отбора. Най-малкото, селекцията на новия участник в елита на Италия, звучи обещаващо. А също така ще бъде интересно да се следи представянето на една голяма легенда в италианския футбол, като Филипо Индзаги. Мениджърът постигна доста добри неща в Серия Б, но тепърва ще трябва да се изправи срещу грандовете в Италия.