Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис в момента умишлено забавя осъществяването на сделката със Саутхемптън за нападателя Маноло Габиадини. „Скай Италия“ твърди, че е силно вероятно босът дори тотално да се откаже от продажбата на италианския голаджия.

Очакваше се вчера всичко около уж ненужния Габиадини да приключи успешно и той да подпише със „светците“. Неочаквано за тях Де Лаурентис така и не е дал благословията си за трансфера.

По принцип филмовият продуцент настояваше да получи 20 милиона евро за бившия ас на Сампдория. Саутхемптън първо предложи 17 милиона евро плюс още 3-4 милиона под формата на бонуси. След това англичаните дори склониха да вдигнат мизата до 18 милиона плюс процент от последваща продажба.

Въпреки това Де Лаурентис все още се бави с решението си, което е на път да откаже Саутхемптън. „Раи Спорт“ допълва, че след снощното 1:1 срещу Палермо босът на Наполи е бил крайно разочарован и вече обмислял дали всъщност е нужно да продава Габиадини. Решението му така или иначе трябва да стане ясно до утре, когато се затваря трансферния прозорец.