Опорният полузащитник на Белгия Раджа Наинголан потвърди, че Челси преговаря с неговия клуб Рома относно евентуален трансфер. Халфът побърза да добави, че би бил щастлив и ако остане в настоящия си тим.

Раджа изпя последната песен на Златан

Вече седмици наред името на 28-годишния футболист се свързва с преминаване при „сините“, където от новия сезон мениджър ще бъде Антонио Конте. Още времето на специалиста в Ювентус се знае, че той е почитател на Наинголан.

Негов трансфер обаче би бил още един жесток удар по Рома, който вече се раздели с Миралем Пянич. Босненецът подсили прекият конкурент Ювентус, а това със сигурност прави тифозите в Рим доста чувствителни спрямо следващите сделки на „вълците“.

Самият Наинголан приема ситуацията спокойно, тъй като спекулациите относно бъдещето му не са новост. „Вече 7 години поред се пише, че ще сменям клуба си. Всяко лято се говори едно и също. Ако остана в Рома, ще бъда щастлив. „Джалоросите“ и Челси все още водят преговори, но за момента съм фокусиран изцяло върху европейското“, отчете играчът.