Голямата звезда на Сасуоло Доменико Берарди никак не харесва идеята да премине в Ювентус, гръмна „Спорт Медиасет“.

По-рано агентът на футболиста разкри, че между двата клуба има принципна договорка как да се случи трансферът на неговия клиент. Преди началото на сезона „бианконерите“ се съгласиха да продадат своята половина от правата на младежкия италиански национал, който е изцяло собственост на на „неровердите“.

Макар че „Ювентус Стейдиъм“ ще бъде голяма крачка в кариерата на 21-годишният таран, той самият е доста обезпокоен от тази вероятност. Берарди се опасява, че няма да може да играе редовно в „старата госпожа“, както се случва с момента с бившия му съотборник Симоне Дзадза.

Тотнъм и Монако са сред отборите, които следят ситуацията с младока и са готови да предложат около 30 милиона евро. Това е с 5 милиона евро повече, отколкото сумата, договорена между Сасуоло и Юве.

На Апенините се говори, че голямата мечта на Берарди е да играе за Интер, тъй като от малък той симпатизира на „нерадзурите“. Солидната цена, която Сасуоло търси за острието си, обаче на практика изключва преминаване в гранда от Милано.