Полузащитникът на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш отрече информациите, че има договор с Манчестър Юнайтед и го чака летен трансфер на „Олд Трафорд” през тази година. Фернандеш се наслади на страхотен сезон с екипа на Спортинг, вкарвайки 32 гола, а също така подаде за други 18 попадения в 53-те мача за „лисабонските лъвове”.

Именно Манчестър Юнайтед бе силно спряган за новия пристан в кариерата на португалския национал, но 24-годишният футболист сподели пред медиите на Иберийския полуостров, че няма никакви контакти с други клубове.

„Сега съм в Спортинг и не съм имал никакви контакти с други отбори. Не знам и да има такива. Има много спекулации, но моят фокус е върху Спортинг. Сега искам да си почина, защото искам да дам много за националния отбор”, говори Фернандеш пред Record.

„Прекарах две интензивни години и не знам дали ще имам трета такава. Не знам също така дали и ще напусна Спортинг Лисабон. Никой не е наясно с бъдещето ми. Наясно съм само, че давам всичко за клуба, който играя и ще продължа да го правя”, завърши Бруно Фернандеш.

Футболистът има контракт с тима от „Жозе Алваладе” до лятото на 2023-а година.