Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не смята да отклонява вниманието си преди финала в Шампионската лига срещу Ливърпул. По тази причина треньорът на „белия балет” заяви, че е готов да обсъжда слуховете, които пращат Неймар в неговия тим, след 10 дни.

Неймар не вирее на френска земя, пак се прибира в Бразилия

Реал и Ливърпул излизат един срещу друг в Киев за най-ценния клубен трофей в Европа на 26 май. В дните до срещата мадридчани имат да изиграят един последен шампионатен мач срещу Виляреал в Ла Лига, а после фокусът им се насочва изцяло към сблъсъка в украинската столица.

Това обаче не пречи постоянно да долитат информации, че Неймар ще смени Пари Сен Жермен с Реал през лятото. Само преди година парижани удивиха света на футбола, като платиха 222 милиона паунда за бразилския нападател.

ПСЖ дочака - Неймар най-сетне тренира

„Не мисля да говоря повече за играч, който не е сред моите”, категоричен беше Зидан. „Имаме 10 дни и 2 мача до края. След това ще говорим по тази тема колкото пожелаете.”

Зидан също така направи кратка равносметка на сезона дотук, като отказа да го определи за провал кампанията, в която Шампионската лига е единственият изглед за трофей. „Една година тук е все едно 10 на което и да е друго място. Не мисля, че сезонът е загубен, всъщност точно обратното. Играчите се подобриха толкова много. Всички се надяват да играят повече, но годината е много позитивна”, допълни Зидан.