Наставникът на лидера в Ла Лига Реал Мадрид – Зинедин Зидан, коментира ситуацията с Ашраф Хакими, който се очаква да бъде продаден на Интер за 40 милиона евро. Десният бек изкара последните два сезона под наем в германския Борусия Дортмунд и независимо че Зидан беше заявил, че иска да разчита на него през следващия сезон, сега най-вероятно ще се стигне до трансфер.

„Ашраф? Има спортно-технически аспект на нещата, но има и икономически такъв. Сега не е моментът да говорим по темата, макар че скоро може да има нещо официално. Налице са три страни - клуб, футболист и треньор. Нещата просто се решават по някакъв начин. Това е”, заяви Зидан на днешната си пресконференция.

Утре “белите” приемат Хетафе в мач от Ла Лига и при успех ще дръпнат на 4 точки пред Барселона. Зидан обаче не бърза да казва, че тимът му е сигурен шампион.

„Остават ни шест финала. За момента водим само с 1 точка, нищо повече. Още от кариерата си на футболист знам, че за момента не сме спечелили нищо”, каза още френският специалист.