Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан и голямата звезда на тима Кристиано Роналдо ще се срещнат, за да разговарят след края на турнира на Купата на Конфедерациите, който се провежда в Русия и където ибериецът играе за европейския шампион Португалия. По информация на COPE, Зизу и нападателят са се разбрали да обсъдят на спокойствие желанието на носителят на „Златната топка“ да напусне „Сантиаго Бернабеу“.

Немски гранд влиза в битката за Роналдо

Както е известно, в последните дни плъзнаха слухове, че Роналдо има намерение да поеме към друг отбор. Първите подобни информации „гръмнаха“ малко, след като испанската прокуратура повдигна обвинение срещу нападателя за данъчни измами.

Роналдо е щастлив въпреки всичко

По-рано се появиха слухове, че Роналдо е получил обаждане от Зидан. Запознати казват, че французинът е казал на основния си футболист, че „белите“ се нуждаят от него. Същевременно, голмайсторът на Шампионската лига заяви, че иска да се махне, защото в Испания го третират като престъпник и най-вече в медиите. Твърди се, че Зизу го запитал за кои медии става дума и го попитал дали не чувства подкрепата на цялата мадридска общност.

Специалния не искал Роналдо на Театъра на мечтите

В крайна сметка двамата се разбрали да довършат започнатия разговор след края на турнира в Русия. Финалът на надпреварата е на 2 юли. 

Пореден знак, че Роналдо си тръгва от Реал