Халфът на Монако Орелиан Чуамени призна, че харесва както Ливърпул, так и Реал Мадрид. Двата финалиста в Шампионската лига са спрягани като едни от най-големите фаворити за подписа на 22-годишния полузащитник, към когото интерес имат още Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

На въпрос дали би се присъединил към Реал или Ливърпул, Чуамени отговори така: „Харесвам и двата отбора. Гледам мачове и от испанското, и от английското първенство. Много е различно да играеш в Испания и Англия, но според мен всичко е въпрос на адаптация".

"Забавно е. С моите приятели Беноа Бадиашил и Джибрил Сидибе се шегуваме с всички тези слухове. Всяка сутрин те ми казват „Отиваш в този клуб“. На следващия ден клубът е друг. Но е хубаво да съм в такава ситуация. Това означава, че съм в добра позиция. Работих усилено, за да постигна това най-добрите клубове да ме искат. В крайна сметка обаче всичко това е само в социалните мрежи. Най-важното е да си добър в тренировките и да играеш добре в следващия мач. Ще видим какво ще стане“, завърши младият полузащитник.