Сенегалският национал Исмаила Сар смята, че трябва да остане във френския Рен и да се докаже първо в Лига 1, докато му изтече контракта с клуба.

20-годишният футболист потвърди, че ще остане на „Роазон”, макар интересът от Барселона и Ювентус през това лято.

Младокът е спряган за един от „най-горещите” таланти на съвременния футбол, а също така игра във всички срещи за Сенегал на Мондиал 2018. Именно след завръщането му от Русия, неговият агент Тиерно Сейди сподели, че европейски клубове искат нападателя, като сумата, която предлагат е в диапазона между 50 и 60 милиона евро. Въпреки щенията на двата гранда от Италия и Испания, Сар затвори вратата за трансфер през това лято.

Исмаила Сар

източник: Gulliver/GettyImages

„Мисля да остана в Рен, тъй като имам още две или три години от договора си. Фокусиран съм върху предстоящия сезон и не смятам, че ми е време да напусне”, сподели Сар пред Ouest France.

Сенегалският нападател бе точен при успех на Рен над Анже в събота, като това бе шестият му гол с екипа на френския тим. „Винаги е хубаво, когато побеждаваш. Нуждаехме се от трите точки и ги спечелихме. Чувствам се добре, благодарение на всички в тима. Не мога да се справям добре сам, просто не е възможно”, допълни Сар.