Бившият футболист на Челси Михаел Балак изрази опасения, че Еден Азар ще се справи, ако реши да направи трансфер в Реал Мадрид. Немският играч сподели мнение, че голямото его, което имат всички в Кралския клуб, може да се окаже пагубно за белгиеца.

Припомняме, че напоследък много се говори за трансфер на полузащитника в испанския гранд.

Конте: Какъв Реал? Азар е щастлив в Челси

„Имам опасения, че Азар няма да успее психически да се справи, защото всички в Реал притежават голямо его. Той е много емоционален футболист, който има нужда да се чувства комфортно в отношенията си както с треньора, така и с отбора. Почти сигурен съм, че ако реши да премине на „Бернабеу“ ще има нужда от време за адаптация, защото Азар е малко затворен. Не е от играчите, които говорят много. Ако смени обстановката, ще бъде много различно за него“, сподели вижданията си Балак.

Челси стартира преговорите за нов договор с Азар

„Челси е наясно с качествата на Азар. Той минава за една от звездите на тима. Живее във фантастичен град. Той трябва да реши дали иска да опита късмета си в Реал Мадрид. Всичко зависи от него. Трудно е, защото става дума и за пари. Може би и това да е причината“, добави Балак. 

Челси отказва Реал от Азар с нов мега договор

Конте лично говорил с Абрамович за Азар