Ливърпул, Тотнъм и Милан се интересуват от защитника на Фулъм Тосин Адарабийо, твърди The Evening Standard. Съобщава се, че „котиджърс“ бързат да обвържат централния бранител с нов договор, като преговорите вече са в ход. При успешен край на разговорите, то 26-годишният англичанин ще стане един от най-добре платените на „Крейвън Котидж“.

Адарабийо показва отлична форма, след като се завърна от контузия през ноември, но договорът му изтича в края на сезона и бъдещето му остава несигурно. Това отваря вратите на Ливърпул, Тотнъм и Милан, които са сред клубовете, които обмислят да го привлекат през лятото.

„Шпорите“ подписаха с Раду Драгусин през януари, но мениджърът Ангелос Постекоглу призна миналата седмица, че ще иска още един централен защитник през лятото, а Адарабиойо беше цел на отбора още през миналото лято.

Междувременно Ливърпул вече планира живота след напускането на Юрген Клоп. Договорът на Жоел Матип, който е аут до края на сезона заради сериозна контузия в коляното, има договор до лятото и почти сигурно няма да бъде продължен.

В същото време, Манчестър Юнайтед и Челси също обмислят дали да подпишат с нов централен защитник, като битката за Адарабийо се очертава да бъде ожесточена.