Астън Вила стартира много силно новата кампания в Англия. Заслуга за добрите резултати има и пристигналият под наем от състава на Челси Рос Баркли. Медиите на острова смятат, че е много вероятно, ако бившият състезател на Евертън продължи със силните изяви, Вила да опитат да задържат Баркли и за следващия сезон.

30 снимки

Мениджърът на тима от Бирмингам Дийн Смит поне на този етап не желае да коментира темата, но специалистът определено би се радвал на подобно развитие на ситуацията.

„Рос се вписа по чудесен начин при нас, всички сме впечатлени от неговия старт и се радваме, че разполагаме с футболист от подобна величина. Знам какво се пише по вестниците, едва ли не вече се говори, че ние 100 процента ще задържим Рос и за следващия сезон. Твърде е рано за такива писания, изминали са само няколко мача, да, ако той се представя по същия начин е съвсем нормално да искаме да го закупим от Челси. Всичко обаче ще покажат мачовете, сезонът е прекалено дълъг, отборът е концентриран върху двубоя с Лийдс утре и се надяваме на позитивен резултат“, заяви Смит.