Възможността за завръщането на Неймар в Барселона продължава да бъде основна тема на дебат във френските медии. Според информацията на „Le10Sport“, Пари Сен Жермен е склонен да осъществи трансферен ход с Барселона и да изпрати Неймар обратно на „Камп Ноу“, а на „Парк де Пренс“ да акостира Усман Дембеле.

Пари Сен Жермен привлече Неймар през лятото на 2017 година от Барселона, след като активира неговата освобождаваща клауза, която бе в размер на 222 милиона евро.

Френският клуб изглежда е готов да върне Неймар в Барселона, но иска на всяка цена в сделката да бъде включен Усман Дембеле. Това ще позволи на каталунците и да си върнат бразилския футболист срещу много по-разумна трансферна сума.

Барселона привлече Усман Дембеле от Борусия Дортмунд именно за заместник на Неймар. Каталунците броиха за френския футболист 105 милиона евро.

21-годишният футболист не успя да убеди с качествата си, след като премина на „Камп Ноу“. Той не може да се пребори за място в титулярния състав на Ернесто Валверде.

В същото време треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел има голямо желание да работи относо с Дембеле, с когото изгради отлични отношения в Борусия Дортмунд. Германският треньор се разбира перфектно с френския национал и успя да извлече максимума от него на „Сигнал Идуна Парк“.

Барселона продава Усман Дембеле