Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар може да напусне френския клуб. Парижани нямат намерение да задържат 30-годишния бразилец, ако получат добра оферта, съобщава журналистът Жулиен Майнар. Високата заплата на Неймар обаче е пречка за всички заинтересовани клубове.

В ПСЖ разбират, че никой няма да плати инвестираните от клуба 222 милиона евро през 2017 г., но искат да получат сума от близо 100 милиона за бразилеца.

BTA / БТА
46 снимки

През този сезон футболистът изигра 19 мача за ПСЖ във всички турнири, като отбеляза 4 гола и направи 5 асистенции. Той пропусна част от сезона заради контузия, която получи през ноември.

По-рано днес „L‘Equipe“ написа, че бразилецът бил е силно огорчен от поведението на феновете на отбора по време на мача от Лига 1 с Бордо в неделя. Както е известно, по време на срещата привържениците на парижани бурно освиркваха и обиждаха най-вече бразилеца и Лионел Меси, недоволни от изявите на двете звезди по време на реванша с Реал Мадрид в Шампионска лига,  загубен с 1:3.

Неймар бил направо съсипан от неблагодарността на феновете и веднага след победата с 3:0 над Бордо отлетял за Барселона.