Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус изглежда, че ще отхвърли шанса да заиграе за отбора на Уулърхемптън, пише „Daily Star“.

Германецът ще се завърне в Ливърпул, след като наемът му в Бешикташ ще приключи това лято, но изглежда няма да има връщане за него в тима на „мърсиайдци“. Той също така обаче смята, че няма как да се конкурира с Руи Патрисои, който е несменяем титуляр в тима на „вълците“.

След като направи две нелепи грешки при поражението на финала в Шампионската лига през 2018 година срещу Реал Мадрид, Клоп изпрати Кариус под наем в Бешикташ, където той остана почти две години. Там той  изигра 66 мача през последните две кампании.

Въпреки това се смята, че той е подал жалба до ФИФА, обвинявайки Бешикташ, че не е изплатил заплатите му, тъй като сезонът в турската Суперлига бе спрян миналия месец. Сега той търси начин да прекрати договора си на „Водафон Парк“ и да се върне на „Анфийлд“.

Бешикташ имаше възможността да закупи Карис веднага за 7,25 милиона паунда това лято, но това е много малко вероятно да стане.

Бившият страж на Майнц има договор в Ливърпул до 2022 година, което означава, че „червените“ ще трябва да му намерят друг отбор.