Барселона е най-новият кандидат за подписа на недоволния от статута си Манчестър Юнайтед Антони Марсиал, твърди „Дейли Мейл”. Така изглежда, че лятото пред френския нападател ще бъде изключително интересно.

В Англия: Жозе даде зелена светлина за продажба на Погба

Наскоро 22-годишният играч отхвърли офертата на „червените дяволи” за подновяване на контракта си. Последният изтича в края на следващия сезон, което значи, че в паузата между кампаниите манчестърци могат да се окажат принудени да го продадат.

Марсиал иска да премине в Арсенал през лятото

Агентът на Марсиал: Не мога да кажа дали ще остане в Юнайтед

Марсиал се представя много силно за Юнайтед през настоящата кампания, ала не е никак доволен от игровите минути, които получава. Откакто Алексис Санчес пристигна в отбора през януари, мениджърът Жозе Моуриньо твърдо гласува доверие на чилиеца. Включването на последния сред титулярите става предимно за сметка на Марсиал. Французинът е стартирал само в 2 мача от Висшата лига, откакто Санчес му стана съотборник.

Дембеле: Няма да си ида след само една година в Барса

И без Барселона списъкът с кандидатите за подписа на Марсиал не беше никак къс – Ювентус, Байерн Мюнхен, Арсенал и Тотнъм. Според „Дейли Мейл” Барса е готов да плати 60 милиона паунда за французина, докато същевременно ще разкара под някаква форма Усман Дембеле.

От февруари насам Марсиал е записал точно 35 минути игрово време на терена.