Сензацията на Висшата лига Джейми Варди ще бъде първата голяма трансферна цел пред новоназначения треньор на Валенсия Гари Невил.

Според вестник „Дейли Стар“ английският специалист държи много да вземе 28-годишния нападател през януари. Изданието обаче уточнява, че за целта той ще трябва да се бори с любимия си Манчестър Юнайтед, където прекара цялата си кариера на футболист.

В миналия 14-и кръг Варди счупи рекорда на Рууд ван Нистелрой за голове в последователни срещи, като успя да се разпише в 11 срещи. Вчера той се отчете само с асистенция за успеха с 3:0 над Суонси, но пък остава лидер при голмайсторите във Висшата лига с 14 попадения.

Юнайтед пък е тъкмо на обратния полюс – за целия месец ноември тимът на Луис ван Гаал вкара точно 5 гола, което навежда на мисълта, че има криза при нападателите. Затова „Дейли Стар“ смята, че „червените дяволи“ ще направят опит да привлекат Варди.

Валенсия обаче също няма да се откаже лесно, като Гари Невил е готов да преглътне сантиментите си към Юнайтед и да се бори до последно.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS