Отборът на Валенсия обмисля да привлече звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре. 25-годишното крило е един от най-опасните нападатели във Висшата лига заради невероятната си скорост.

Според журналистът и експерт по трансфери Екрем Конур обаче испанският национал може да се завърне в родината си. Според него „вълците“ искат да предложат на Траоре нов тригодишен договор, който да го обвърже най-малко до лятото на 2026 година. Сегашният му контракт изтича през 2023 година, но той все още не е договорил условията за неговото удължаване.

Тимът от „Молиню“ е решен да запази звездата си, но в клуба може да бъдат изкушени да го продадат, ако пристигне изгодна оферта.

Валенсия пък е най-новият клуб, който е свързван с бившия играч на Барселона. Тотнъм и Ливърпул също се интересуваха от Траоре през последните няколко трансферни прозореца.

Траоре все още не е отбелязал попадение или регистрирал асистенция през този сезон. Той беше оставен на резервната скамейка в четири от последните шест мача на Уулвс.